~~~~~ Over De Communikater

De Communikater is in mei 2011 opgericht door Minouk Fokkens. Dat ben ik –>
Na het afronden van de studie Informatiedienstverlening- en Management, behaalde ik in 2004 mijn vrij doctoraal in de Communicatie- en Informatiewetenschappen, aangevuld met vakken uit de disciplines Psychologie en Marketing. Daarna deed ik in diverse functies ervaring op bij allerlei organisaties en bedrijven. Na een aantal jaren als communicatieadviseur te hebben gewerkt, begon ik in 2011 aan het zelfstandige avontuur.
Foto Minouk Fokkens (2)
De Communikater biedt professioneel advies én aanvullende dienstverlening aan bedrijven en organisaties. Juist de combinatie van advies en ondersteuning, zorgt voor een constructieve communicatieaanpak. De Communikater staat voor kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en creativiteit. Ook het delen van kennis staat hoog in het vaandel.

 
Meer weten?
Verdere achtergrondinformatie en aanbevelingen van klanten vindt u op mijn    LinkedIn-pagina